De nieuwe Bestandenmodule draait Basisschool De Langewieke kreeg de gelegenheid om de nieuwe Bestandenmodule van MOO te testen voor de complete uitrol. Lees meer »
Integratie van Google Apps en Office365 De koppeling tussen MOO en Google Apps for Education of Office365 is onlangs verbeterd. Lees meer »
MOO koppelt met Kennisnet Entree Het is nu mogelijk om MOO te koppelen met Kennisnet Entree. Lees meer »
MOO koppeling met Schoolwebsite Het is vanaf heden mogelijk om uw schoolwebsite te koppelen aan Mijn Omgeving Online (MOO 2.0). Lees meer »
MOO is meer Heutink ICT heeft samen met partners Heutink en Reinders de handen ineen geslagen en presenteren, in samenwerking met de educatieve uitgeverijen, het concept MOO, Leren met Heutink/Reinders. Lees meer »
Enjoy the Moovie Een indruk krijgen van MOO? Bekijk dan onze MOOvies; korte filmpjes van ongeveer 20 seconden waarin we een feature uitlichten. Lees meer »
Ontmoet Heutink ICT op de IPON 2016 Heutink ICT is te vinden op stand A024 Lees meer »
MOO 2.0 is opgeleverd Na een periode van zorgvuldig ontwikkelen en finetunen werd begin mei de eerste complete versie van MOO 2.0 werkend opgeleverd. Lees meer »
MOO 2.0... en verder! De onderwijskenners van Heutink ICT zijn ervan overtuigd dat MOO de toekomst heeft, als hét centrale startportaal voor het onderwijs. Lees meer »
MOO live demo's Op de MOO stand wordt elk half uur (vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur) een korte demo gehouden waarin de nieuwste features en de visie achter MOO wordt uitgelegd. Lees meer »
Lancering MOO 2.0 op de NOT De nieuwe versie van MOO lost de belofte als startportaal voor het onderwijs volledig in en wordt op de NOT 2015 gelanceerd Lees meer »