Deklas.nu wordt MOO...

...en geeft beter dan ooit invulling aan de organisatie van digitalisering.

Jarenlang heeft deklas.nu haar waarde bewezen als netwerktotaaloplossing. Door de verschuiving van content, applicaties en functionaliteiten naar het internet, de cloud dus, sluit deklas.nu in haar huidige vorm niet meer aan bij de ongekende mogelijkheden, die werken in de cloud met zich meebrengen. Daarom hebben we per 1 augustus 2017 enkele vernieuwde infra- en device diensten in ons assortiment opgenomen die het ‘oude’ deklas.nu vervangen. Die diensten zijn opgenomen in MOO dat daarmee meer is dan alleen een online leer- en werkomgeving.

We zetten een flinke stap voorwaarts met een unieke mix van diensten in de cloud en lokaal. We zijn trots op MOO als online leer- en werkomgeving maar zien ook dat niet alles in de cloud verdwijnt. Scholen hebben ook gewoon lokale techniek nodig; WiFi, (mobiele) devices, printers, digiborden, internettoegang, internetfiltering, enz. Wij zorgen dat alles (MOO, Basispoort, Kennisnet Entree, Momento, G Suite, Office 365….) gekoppeld is en dat je ons kunt bellen als het niet werkt. Heutink ICT koppelt, verbindt en beheert. Lokaal en in de cloud.

Ik heb deklas.nu. Wat nu?

Geen probleem. Er verandert niets als je tevreden bent met je huidige situatie. Deklas.nu blijven we voorlopig nog gewoon ondersteunen en updaten. Er worden echter geen nieuwe functionaliteiten meer ontwikkeld in deklas.nu. Dit doen we vanaf nu alleen nog in MOO. Wil je op school gebruik maken van de nieuwste ICT mogelijkheden, werken in de cloud of is je deklas.nu server afgeschreven? Neem contact op met je verkoopadviseur om een overstap naar het nieuwe MOO model te bespreken. Hieronder zie je de verschillen tussen deklas.nu en het nieuwe MOO.

Digitaliseren met MOO MOO bundels

Deklas.nu vs MOO

 
deklas.nu
MOO Bundelcontract
Volledig te personaliseren digitale leer- en werkomgeving in de cloud


Beheer van infrastructuur (zoals switches, router etc.)


Server op locatie

Optioneel
Beheer van (mobiele) apparaten via MDM software zoals Intune, Lightspeed etc.


Beheer van traditionele, servergebonden werkplekken

Optioneel
Opslag van bestanden in de cloud


Koppelingen met o.a. G suite / Office 365


Koppelingen met (educatieve) content


Single Sign On (SSO) Echt maar 1 inlog voor alle content
Beperkt

Plaatjeswachtwoord voor jonge kinderen


Voorbereid op Nummervoorziening


Device en locatie onafhankelijk inloggen


Leerkracht zelf in control over de eigen klas en leerlingen


Bovenschools samenwerken


Moderne technieken, voorbereid op de toekomst


Persoonlijke voorkeuren voor elke gebruiker (ook leerlingen) op elk device