Ontmoet Heutink ICT op de IPON 2016

De IPON is dé plek om alles over de laatste ontwikkelingen, op het gebied van onderwijsinnovatie en ICT, te weten te komen. Heutink ICT is ook dit jaar weer vertegenwoordigd en maakt graag kennis met u. De IPON2016 is een gratis beurs en vindt plaats op 3 en 4 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Lees hieronder waar u ons kunt vinden en wat u van ons mag verwachten.

MOO, Leren met Heutink (stand A024)

MOO, leren met Heutink is een initiatief van de ICT specialist Heutink ICT en onderwijsspecialisten Heutink en Reinders, in samenwerking met de educatieve uitgeverijen. Een unieke combinatie die er voor zorgt dat de verbinding gelegd wordt tussen visie, digitale leer- en werkomgeving, educatieve content, infrastructuur en devices. Aan de hand van het door ons ontwikkelde MOO, leren met Heutink stappenplan helpen wij u uw visie op (digitaal) leren te vertalen naar ICT oplossingen, met een centrale rol voor de leerkracht. Zo is ICT geen revolutie meer, maar een evolutie!

Tijdens de IPON verzorgt Heutink ICT op het plein ‘Leren van nu’ twee kennissessies rond dit thema. U bent van harte uitgenodigd om bij ons aan te schuiven. Begin uw dag met een kop koffie op de stand van partners Heutink en Heutink ICT, bij binnenkomst aan uw rechterhand (standnummer A024). Graag vertellen wij u meer over het stappenplan MOO, leren met Heutink en over het compleet nieuwe MOO basispakket. Een totaalpakket met tablets, toegang tot alle educatieve software, implementatie en service. Kortom, complete ontzorging! Daarnaast kunt u op onze stand uiteraard de nieuwste ICT-middelen en oplossingen bekijken en ervaren, waaronder de Predia touchscreens.

Het leren van NU Plein (stand D024)

Het nieuwe ‘Het Leren van NU plein’ binnen de IPON is door Heutink ingericht en zoekt letterlijk de praktijk op. Kinderen vanuit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO gaan aan de slag met de nieuwste leermiddelen van de educatieve uitgevers. Hierbij krijgt u de mogelijkheid om mee te kijken en antwoord te krijgen op uw vragen. Kijkt u mee hoe de kinderen reageren op de nieuwste vormen van lesgeven en de daarbij behorende prikkelende omgeving?

De klas voor de toekomst (Vives theater)

Ook hier testen en ervaren kinderen verschillende innovatieve producten van bekende educatieve partijen en bedrijven. Producten die tegemoet komen aan de eisen behorend bij de 21st Century Skills. Producten die uitvoerig getest worden zijn o.a. de LEGO Education leerlijnen Smartgames. De inrichting van deze omgeving wordt verzorgd door Kids-F en Klassehout.

Inschrijven voor de IPON2016 kan hier. Meer lezen over de IPON2016? Bezoek dan de website.