Deze updates van MOO staan er de komende weken gepland

De komende weken staan er verschillende MOO updates gepland. Dankzij deze updates worden er diverse fixes doorgevoerd waardoor de snelheid en gebruikersgemak van MOO nog meer verhoogd wordt.

Snelheid Programmabibliotheek

Omdat er in MOO steeds meer programma’s beschikbaar zijn is de snelheid van de programmabibliotheek afgenomen. We hebben een wijziging doorgevoerd waardoor de snelheid flink verbeterd wordt. De komende periode kun je nog meer snelheidsoptimalisaties verwachten.

Wachtwoordveld in MOO Beheer

Als je nu een nieuw wachtwoord invoert, worden de ingetypte karakters verborgen met behulp van bolletjes. Deze aanpassing sluit goed aan bij de GDPR-wetgeving.

Toegang naar MOO Help (wordt eind september verwacht)

Binnen de MOO-omgeving zal er een vraagteken getoond worden bij de mascotte. Als je klikt op het vraagteken wordt je direct naar de help-pagina doorverwezen.

Office365 SSO fix (wordt eind september verwacht)

Als je op de Office365-tegel klikte in, moest je alsnog een keer inloggen. De SSO-functie werkte dus niet naar behoren. Dit probleem hebben we verholpen en wordt elk moment in productie geplaatst. Scholen die de module Office365 integratie afnemen in MOO hebben hier direct profijt van.